>Carolina del Sud

> No fa ni dues hores que he tornat d’un viatge de quatre dies. Ha estat el millor cap de setmana en molt temps. Amb uns amics, hem llogat un cotxe i hem fet més de 2.800 quilòmetres des de la capital fins a l’estat de Carolina del Sud i Georgia, passant per Virginia i Carolina del Nord. A la costa, tot i ser temporada baixa, hem pogut gaudir de ciutats com Charleston o Savannah, l’autèntic sud nord-americà. El que més m’ha impressionat, però, han estat les carreteres: són eternes, amples i gratuïtes. Ja m’havien dit que en aquest país tot és gran però és que fins i tot les “comarcals” (no les interestatals) són de dos carrils per sentit. I una altra cosa: ¿què necessiten els americans per viatjar? Gasolineres, hot-dogs o hamburgueses i carreteres. Doncs això és el que hi ha a qualsevol cantonada del lloc més oblidat del país.

La fotografia correspon a l’esquena d’un pescador de Myrtle Beach, una petita població al nord de Charleston. La saviesa que dóna l’edat!

7 comentarios en “>Carolina del Sud

  1. >Gran samarreta!Ara, nen, explica alguna cosa més. Si del teu millor weekend en molt de temps només parles de les carreteres… és que et fa vergonya explicar les dolenteries que vas fer.

Los comentarios están cerrados.