>Arlington National Cemetery

>
Un dels lloc més especials de Washington és l’Arlington National Cemetery, un cementiri militar de 250 hectàrees distribuïdes a la vora del riu Potomac. Hi ha enterrats més de 300.000 veterans de les moltes guerres en les que han participat els Estats Units—des de la Revolució Americana fins les últimes guerres a Afganistan o l’Irak.

Dissabte al matí m’hi vaig apropar. No hi havia estat mai i la veritat és que no em va decebre. A més, amb la tardor a la cantonada, els colors de la natura el fan, encara més, un lloc extraordinari, relaxant.

Al capdamunt del cementiri hi ha una bandera americana que oneja els 365 dies de l’any, i des d’allà pots veure una fantàstica perspectiva de la ciutat amb el Congrés, la Catedral o el monument a Washington al fons. Segur que recordeu alguna pel·lícula on heu vist aquesta postal.

2 comentarios en “>Arlington National Cemetery

Los comentarios están cerrados.