>Labor Day

>Dilluns és festa. Avui comença un cap de setmana de tres dies que no es massa comú en el calendari laboral americà—d’això en dic arribar i moldre! És una festa que se celebra a tot el país des de 1882 i que va ser promoguda pel sindicat Central Labor Union; té un significat similar al Primer de Maig a Europa.

Quan hi ha una festa d’aquest tipus als americans els falta temps per planificar picnics, barbacoes, focs d’artifici, esports aquàtics o qualsevol acte públic que imagineu. A més, és una tradició que en aquest dia s’organitzi el que anomenen ‘telethon’ que ve a ser una marató televisiva en favor de la distròfia muscular. Des de 1966 s’ha celebrat cada any i està conduïda per un conegut showman, Jerry Lewis. La Muscular Dystrophy Association s’emporta un bon grapat de milions de dollars gràcies a aquesta iniciativa.

2 comentarios en “>Labor Day

  1. >De comte a marquès.Molt bé el teu bloc, xec!!No defalleixis. I per cert, procura que no se t’enganxi ni una micra d’accent nord-americà… La noblesa ÉS britànica, i no podem tenir nobles trinxant l’anglès de sempre.Als teus peus.

Los comentarios están cerrados.