>El que es cou a Washington

>Avui escric les primeres línies d’aquest blog. Ho faig des de Londres on hi he vingut a passar una setmana. Ha estat la meva setmana de vacances. Demà tornaré a Barcelona on m’esperen els preparatius abans d’anar-me’n un any a Washington. Ser fora de Barcelona serà una experiència. La distància segur que em marcarà i espero que tot plegat suposi, en un cert sentit, un punt d’inflexió en la meva vida. Intentaré, a través d’aquest blog, escriure per explicar les impressions que em provocarà viure tant lluny de casa, en un entorn universitari de prestigi i en una de les ciutats que més em fascinen del món, no pel que es veu, sinó pel que s’hi cou. A veure si puc contribuir a mantenir viu el foc.

Un comentario en “>El que es cou a Washington

Los comentarios están cerrados.